Reparation af bil

Bilreparation af alle mærker og modeller

Sulsted Autoteknik ApS er et topprofessionelt autoværksted, der altid står klar til at løse enhver opgave, så din bil hurtigt er kørende igen. Vi tilbyder blandt andet bilreparation til attraktive priser for alle i området omkring Sulsted, Thystrup og Aalborg.

​Vi tilbyder reparation af alle bilmærker

Vi servicerer alle bilmærker med eftersyn, bilreparation og montering af ekstraudstyr. Vi tager os af alle former for forsikringsskader og leverer altid en grundig rådgivning i, hvad der tjener din bil bedst.

​Vores dygtige automekanikere har både erfaringen til at tage sig kærligt af de gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere den teknologiske udvikling, der år efter år revolutionerer bilparken, når det kommer til bilreparation.

Vi tilbyder både autoreparation af nye og gamle biler med og uden garanti.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på bilreparation

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring din forestående reparation af bil, eller hvis du ønsker at bestille en tid til din næste bilreparation.

​Du kan enten ringe til os på telefon 21 78 06 44, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@sulstedautoteknik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig. Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi vores autoværksted inden din bilreparation.

Vi glæder os til at høre fra dig!