Serviceeftersyn

Service på bil og reparationer af alle mærker

Hos Sulsted Autoteknik ApS tilbyder vi reparationer, vedligeholdelse og service på bil af alle bilmærker for kunder i områderne omkring Aalborg, Thystrup, Sulsted og omegn.

​Vi har specialiseret os i fejlfinding og elektronik. Da der er rigtig meget elektronik på nye biler, er det nødvendigt med kendskab til disse systemer, og det har vi.

​Hvad koster service på bil?

Vi tager os af din bil, hvad enten der er garanti på den eller ej. For os er tillid mellem ejer og mekaniker vigtigt ved enhver bilreparation eller service på bil. På vores værksted taler du direkte med mekanikeren.

​Derved risikerer du heller ikke lige pludselig at stå med en stor og uforudset regning ved service på bil.

​Vores priser varierer naturligvis efter hvilken type service på bil, der er tale om, og hvor mange timer der skal bruges på arbejdet. Men vi kan garantere dig for, at vi altid finder frem til den bedste pris muligt, så den passer til dig og dit budget.

Vi er et frit og selvstændigt værksted, som:

  • Kan benytte alt relevant teknisk udstyr
  • Deltager årligt i efteruddannelse i teknisk udstyr
  • Servicerer og reparerer alle bilmærker – med eller uden fabriksgaranti
  • Udfører service på bil og klargøring inden syn
  • Reparerer din bil ved skader
  • Bruger kun godkendte reservedele
  • Er lokale og fleksible.

Vi ser frem til at servicere dig og din bil

Vi sørger for, at vores medarbejdere har den nødvendige efteruddannelse og altid har det nyeste udstyr ved hånden, så din bil får det optimale ud af et besøg på vores værksted.

Kontakt os på telefon 21 78 06 44, skriv til e-mail kontakt@sulstedautoteknik.dk eller læg vejen forbi for at høre mere om, hvad vores værksted tilbyder, og hvilke priser vi tilbyder på service på bil.​​ Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig.