Sulsted Autoteknik
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

Autoservice af uddannet automekaniker hos Sulsted Auto Teknik

Kasper Christensen startede virksomheden op 1/7 2015.

​Samtidig har Kasper to efteruddannelser foruden uddannelsen som mekaniker; diagnosetekniker og dieseltekniker. En vigtig filosofi for Kasper er, at du altid skal føle dig velkommen hos vores autoværksted, hvorfor vi er på fornavn med mange af vores kunder.

Vi udfører mange forskellige former for autoservice, og derfor er vi specialister i fejlfinding. Så snart din motorlampe lyser, så indikerer bilen, at der er en fejl, hvorfor du skal få den på autoværksted.

Her kan vi hjælpe, hvor vi hurtigt finder ud af, gennem en elektronisk fejlfinding, hvor fejlen er, og får denne løst for dig. Vores kompetencer er mange, og vi kan derfor klare opgaver som motorfejl, abs fejl, fejl i airbaggen eller problemer med gearkassen på kort tid.

​Vi ser ikke os selv som et helt almindeligt autoværksted.

Vi lever og ånder for vores arbejde og sætter derfor en stor ære i at løse problemet med din bil for dig, så du kan køre glad af sted igen med en bil, der virker optimalt.

Vores åbningstider

Mandag – fredag: 8.00-16.30