Om os

Ligesom vi gerne vil lære mere om dig, kan du læse mere om os og hvem vi er på denne side.

Autoservice af uddannet automekaniker hos Sulsted Auto Teknik

Kasper Christensen startede virksomheden op 1/7 2015.

​Samtidig har Kasper to efteruddannelser foruden uddannelsen som mekaniker; diagnosetekniker og dieseltekniker. En vigtig filosofi for Kasper er, at du altid skal føle dig velkommen hos vores autoværksted, hvorfor vi er på fornavn med mange af vores kunder.

Vi udfører mange forskellige former for autoservice, og derfor er vi specialister i fejlfinding. Så snart din motorlampe lyser, så indikerer bilen, at der er en fejl, hvorfor du skal få den på autoværksted.

Her kan vi hjælpe, hvor vi hurtigt finder ud af, gennem en elektronisk fejlfinding, hvor fejlen er, og får denne løst for dig. Vores kompetencer er mange, og vi kan derfor klare opgaver som motorfejl, abs fejl, fejl i airbaggen eller problemer med gearkassen på kort tid.

​Vi ser ikke os selv som et helt almindeligt autoværksted.

Vi lever og ånder for vores arbejde og sætter derfor en stor ære i at løse problemet med din bil for dig, så du kan køre glad af sted igen med en bil, der virker optimalt.

Vi har åbent
Mandag – Fredag 8:00 – 16:30
Elkærvej 77
9380 Sulsted

Mød os

Kasper Christensen

Indehaver/Direktør

+4521780644

Morten

Mekaniker

Benjamin

Mekaniker

Mathias

Mekaniker

Miki

Mekaniker

For everything your car needs

Vi er dedikerede til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os. Vi lytter til, hvad du har at sige, og forsøger altid at finde den bedste løsning for dine behov.

Etableret i 2015

Enestående kvalitet

Personlig og engageret

Fair og rimelig

Vil du være en del af vores team?

Vi opfordrer dig altid til at sende en uopfordret ansøgning, da vi altid leder efter dygtige kollegaer til at blive en del af vores team. Find vores ledige stillinger her.

Vi er en del af Bosch Car Service-netværket

Som en del af det verdensomspændende netværk, med over 15.000 værksteder i 150 lande, drager vi fordel af know-how, teknisk træning, diagnostisk udstyr og reservedele direkte fra Bosch – en af de førende leverandører til bilindustrien.