Professionel service til el- og hybridbiler

Bosch har været involveret fra begyndelsen i udviklingen af nye komponenter til el- og hybridbiler Bosch leverer nu udstyr til de fleste hybridbilmærker som originaludstyrsproducent. Derfor er de dygtige mekanikere på vores værksted, som er en del af Bosch Car Service, fuldt erfarne i reparation og vedligeholdelse af disse køretøjer.

Vores dygtige teknikere er eksperter i at håndtere el- og hybridkøretøjer, hvilket sikrer præcis fejlfinding og sikker håndtering af elektriske komponenter. Med adgang til et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra Bosch garanterer vi pålidelig service, inspektion og reparation af elmotorer, batterier og alt andet, din el- eller hybridbil har brug for.

Professionel service til el- og hybridbiler

Omfattende systemekspertise

Holdbare og robuste originale reservedele fra Bosch

Effektiv diagnostisk teknologi til de nyeste designs inden for drivlinjer

Godt at vide

Vores styrker: Elektrisk ekspertise og sikkerhed

Hybridbiler har to typer fremdrift, hvilket betyder, at fejlfinding er meget mere kompliceret end med konventionelle systemer. Derudover kræver både el- og hybridbiler ekspertviden for at arbejde sikkert med elektriske komponenter, høj strøm og spænding. Derfor bruger vores dygtige mekanikere de nyeste diagnose-systemer og tekniske data. De modtager også praktisk specialiseret træning for deres egen og andres sikkerhed.

Garanteret Bosch kvalitet

Vores værksted har ikke kun dygtige teknikere, men også mange forskellige kvalitetsprodukter fra Bosch. Det betyder, at vi har adgang til alle de dele, der er nødvendige for at servicere, inspicere og reparere el- og hybridbiler, lige fra elmotorer til batterier og specialladere.

Fordelen: En god balance mellem pris og ydeevne, lavere omkostninger og den højeste kvalitet.

Fremtiden for fri mobilitet er ren

Elektrisk og hybridteknologi, der sparer brændstof og kan reducere CO2-udledningen med op til 35%, er et vigtigt skridt mod en bæredygtig fremtid. Det understøtter renere transport og hjælper med at reducere vores miljømæssige påvirkning. Bosch har allerede spillet en ledende rolle i udviklingen af bæredygtige drivsystemer – fra individuelle produkter til omfattende systemekspertise. Vores teknikere drager direkte fordel af denne omfattende viden.

Brug for service til din elbil/hybridbil?

Du kan booke din elbil-/hybridbilsservice hos os i dag med få enkle trin. Vi vil give dig en service på fabrikantniveau, der svarer til din bils alder og kilometerstand.

Alternativt kan du kontakte os, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, ved at ringe eller sende os en e-mail.

Vores eksperttip

“Siden 2014 er antallet af europæiske byer, hvor det kun er tilladt at køre med gyldig miljømærkat, steget. Hvis dette krav ikke overholdes, kan det resultere i bøder. Derfor foreslår vi at få monteret et filter på dieselkøretøjer eller måske overveje en overgang til en elbil eller hybridbil på lang sigt.”