Professionelt eftersyn

Vi leverer professionelt eftersyn og vedligeholdelsesarbejde uden tab af fabriksgaranti. Også nye biler.

Vi forbereder dit køretøj til obligatoriske synsundersøgelser og sikrer, at det opfylder de krævede standarder. Vores dygtige teknikere og avancerede udstyr garanterer trafiksikre biler og minimerer miljøpåvirkningen. Uanset om det drejer sig om at opfylde periodiske inspektionskrav eller forbedre sikkerheden med en grundlæggende undersøgelse, leverer vi pålidelig og effektiv vedligeholdelse af bilen.

Professionelt eftersyn

Alle bilmodeller, uanset alder

Komplet med fabriks- og vejhjælpsgaranti

Registrering af alt udført arbejde i servicebogen

Godt at vide

Allround bilpakke

Hos os efterses bilen altid ud fra bilproducentens specifikationer. Vores dygtige mekanikere undersøger hver enkelt del grundigt og tjekker alle sikkerhedssystemer fra motoren til elektronikken og bremserne. Du kan også bestille olie- og filterskift, påfyldning af andre væsker efter behov og udskiftning af defekte eller slidte dele med originale reservedele i topkvalitet. Det bevarer ikke kun bilens værdi, men også fabrikantens garantidækning.

Vores nybilsservice

Hører du til dem, som tror, at en ny bil skal have sine eftersyn udført på et mærkeværksted for ikke at miste fabriksgarantien? Gør du det, kan vi forsikre dig om, at dette arbejde må udføres af ethvert godkendt værksted, uden at det påvirker fabrikantens garantiforpligtelse. Hvis du får bilen efterset hos os, bevarer du ikke kun hele fabriksgarantien, men får også vores gratis vejhjælpsgaranti. Denne service indgår i vores kvalitetssikringskoncept og opmuntrer vores medarbejdere til endnu større omhu i deres arbejde. Det er trods alt din sikkerhed, det handler om.

Derfor er eftersyn vigtige

Antallet af trafikdræbte er heldigvis faldende, men der er stadig alvorlige fejl i ca. 25 % af alle biler på vejen. Fejl eller mangler kan kun opdages ved regelmæssig vedligeholdelse. Grundig service er altid en god idé, uanset om du vil beholde bilen eller sikre en god salgsværdi. Et basiseftersyn hos os betyder bedre og mere sikker kørsel.

Tid til serviceeftersyn?

Du kan booke et serviceeftersyn hos os i dag med blot få simple trin. Vi vil give dig en service på fabrikantniveau, baseret på din bils alder og kilometerstand.

Alternativt, hvis du har spørgsmål eller gerne vil tale med os først, kan du ringe til os eller sende os en e-mail.

Vores ekspertip

“Hvis du får bilen serviceret efter fabrikantens forskrifter hos Bosch Car Service, kan du få gratis Vejhjælp med Bosch Car Service. Det betyder, at du i hele Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland kan få Vejhjælpsassistance ved driftstop eller skade.”